El centre

Volem que la Residència Bet-san sigui un Lloc de Vida i de Participació.

Tenim a l’abast de tothom una bústia de suggeriments on les seves aportacions seran estudiades i respostes el més aviat possible.

Els nostres professionals i la Direcció del centre disposen d’ hores d’atenció (veure taulell anuncis recepció) per atendre les seves consultes.

I a més, volem fomentar la participació a través del Consell de Participació on representants dels residents, famílies, treballadors, entitat i administració pública dialoguem per oferir noves propostes i millorar el funcionament del centre.

Us animem a estar aprop amb Optimisme i Creativitat!

Què oferim?

Fomentem la independència de les persones i donem suport en els diferents moments del dia (vestit, higiene, àpats, descans, cura de la roba, sortides a comprar…)

Disposem d’un equip d’auxiliars, infermeres i metgessa per abordar el benestar integral de la persona (seguiment medicació, revisió cures, analítiques, enfoc en les preferències, derivació especialistes…) que està especialitzat en atenció a persones amb demència i altres patologies.

La nostra fisioterapeuta, terapeuta ocupacional, educadora social i psicòloga planifiquen un programa d’activitats significatives de rehabilitació, estimulació, interacció…on tots podem participar.

Detectem necessitats i adaptem els espais per afavorir confort, seguretat i lliure moviment. Disposem de llits elèctrics que baixen fins al terra i altres ajudes tècniques i noves tecnologies  com sensors de moviment, grues de bipepestació i transferències, matalassos antiescares, coixins de silicona, coberts adaptats…

terapia amb animals

Curecan, una empresa especialitzada, ens visita setmanalment amb diferents animals seleccionats i ensinistrats com gossos, gats…què faciliten la diversió, el sentiment d’utilitat i tot un seguit d’interaccions saludables.

Adaptem les dietes segons necessitats i preferències de les persones tot usant productes de qualitat i tenint en compte els protocols establerts per Sanitat.

La música afavoreix la millora de l’estat anímic i la connexió amb la història de vida i els records positius.

Oferim suport i escolta a famílies i amics considerant els vincles positius i la seva participació com una peça clau en l’atenció a la persona.

El nostre pastor i voluntaris ofereixen escolta i suport quotidians a les persones i les seves famílies tot tenint en compte el propòsit de vida de la persona. Alhora tot l’equip està especialitzat en l’atenció al dol.

Perruqueria, Podologia, Gestió de compres, Acompanyament visites externes…